De Parel

Sophie zit gevangen in haar saaie en keurige gezinsleven. Haar dagen zijn een aaneenschakeling van vooruit geplande handelingen en elke beslissing is weloverwogen. Tijdens haar vakantie in Winterberg ontmoet ze Daniël. Een knappe en spontane man die haar hart sneller laat kloppen. Hij geeft haar veel aandacht en complimenten, waardoor Sophie zich weer vrouwelijk en aantrekkelijker voelt.

De Parel_Sterre HunvieHaar gevoel bloeit op en ze ontdekt dat het leven meer is dan wat haar verstand er tot nu toe van gemaakt heeft. Sophie start zich in een gepassioneerde affaire, boordevol lust en seks.

Haar gevoel en verstand raken verwikkeld in een twee-strijd en langzaam raakt ze verslaafd aan de aandacht en luxe die Daniël haar biedt. Ze neemt steeds meer afstand van haar oude leven en verliest zichzelf in lust en passie. Maar is het nieuwe leven dat Daniël haar biedt wel zo onbezorgd?

‘De Parel’ is een zinnenprikkelende roman over lust, liefde en het ontdekken van gevoel. Een zoektocht naar de ideale balans tussen gevoel en verstand. En het accepteren van de gevolgen van je eigen handelingen.

ISBN 9789460081996

 

Een gedachte over “De Parel

Schrijf een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s