Chaos in je hoofd

ADD (Attention Deficit Disorder) is zoveel meer dan alleen problemen met concentratie. ADD beïnvloedt je hele leven. Het heeft invloed op je vriendschappen, je liefdesleven en je carrière. ADD zal je belemmeren in sommige dingen die je eigenlijk graag had willen doen, maar tegelijkertijd biedt ADD je nieuwe kansen en verrassende uitdagingen. Sterre’s man en zoon hebben beide de diagnose ADD en zijn twee prachtige mensen die met hun gevoel en liefde heel waardevol zijn. Maar met hun net iets andere karakter en net iets anders werkende hersenen, ontstaan net iets andere gebeurtenissen. Veel van deze verhalen heeft zij gebundeld in dit boek.

cover_chaosinjehoofdSterre Hunvie (1974) is ADD-ervaringsdeskundige en zet zich in voor meer begrip en acceptatie van psychische aandoeningen. In haar eerder verschenen boek Leven met ADD beschrijft ze de zoektocht naar antwoorden en oplossingen nadat haar man en zoon de diagnose ADD krijgen. Ze heeft samen met haar gezin een manier gevonden om ADD een plaats te geven in het dagelijkse leven. Met dit tweede boek over ADD gunt ze de lezer opnieuw een kijkje in haar leven met verhalen, gebeurtenissen en typische ADD-momentjes.

Om mensen met concentratieproblemen, dyslexie en leesproblemen tegemoet te komen, is het boek opgemaakt gekozen voor een aangepast lettertype en regelafstand.

ISBN – 9789460082306

Een gedachte over “Chaos in je hoofd

  1. Pingback: #openup-week | Sterre's blog

Schrijf een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s