Over Sterre

sterre hunvieSterre is getrouwd met Remco. Hij heeft de diagnose ADD. Samen hebben ze drie kinderen. Victor (14) heeft het Syndroom van Asperger, Hugo (11) heeft ADD en de kleine Sam (6) is een zeer gevoelige kleuter. Dagelijks probeer ze iedereen de steun te geven die ze nodig hebben.

Om zelfs tot rust te komen, is Sterre gaan schrijven. Haar eerste boek is in februari 2013 op de markt gebracht. In ‘Leven met ADD’ beschrijft ze haar eigen gezin. Op het eerste oog lijkt het een normaal gezin, maar als je beter kijkt zie je dat de kinderen zeker niet standaard zijn. Ieder kind bevindt zich in een andere ontwikkelingsfase en daarbij hebben twee kinderen een diagnose. Beide een verschillende diagnose. Asperger (een vorm van Autisme) en ADD (een aandachtstekortstoornis) zijn twee aandoening die qua aanpak mijlen ver uit elkaar liggen. Toch komen ze beide voor in haar gezin en moet Sterre dagelijks jongleren tussen deze twee diagnoses.
Haar man, Remco, heeft ook de diagnose ADD. Dankzij deze aandoening lukt het hem om in een crisistijd een succesvol bedrijf te runnen. Dit vraagt veel tijd en energie van hem en hij is minder vaak thuis dan hij eigenlijk zou willen. De tijd die ze samen doorbrengen is gevuld met plezier, ontspanning en leuke uitstapjes. En dit levert vaak leuke, lachwekkende of ontroerende verhalen op. Deze verhalen deelt Sterre graag met jullie op haar blog.

In de avonduren, als de kinderen slapen, kruipt Sterre achter haar laptop en schrijft ze alle emoties van zich af. Na haar succesvolle ‘Leven met ADD’, verscheen in januari 2014 een verhalenbundel waarvoor Sterre gevraagd is een kort verhaal te schrijven. ‘De kracht van Liefde’ is een prachtig en ontroerend verhaal over de wanhoop van een moeder en de kracht die ze uiteindelijk vindt om door te gaan. In april 2014 verscheen haar eerste roman: ‘De Parel’. Een boek over lust, passie en het ontdekken van gevoel.

In januari 2015 verscheen het tweede deel van ‘Leven met ADD’; ‘Chaos in je hoofd’. In dit boek neemt Sterre de lezer opnieuw mee in haar gezin, waar veel leuke, grappige, ergerlijke en verrassende gebeurtenissen zijn die hun leven met ADD zo leuk maken.

In 2017 wordt haar nieuwe roman verwacht.

Leven met ADD – isbn  9789460081699
Chaos in je hoofd – release 25-01-2015
De Kracht van Positief – isbn 9789085483823
De Parel  – isbn 9789460081996

5 gedachtes over “Over Sterre

  1. Hallo Sterre, wat fijn om jouw verhalen te lezen. Ik herken zoveel! Mijn zoon heeft ADD en waarschijnlijk mijn man ook. Daar zijn we volop mee bezig. Het maakt het soms allemaal niet makkelijk!
    Vele groetjes, Miranda

  2. Per toeval ontdekte ik je interessante blog. Ik ben 36 en werd recent zelf gediagnosticeerd, met ADD en herken veel van mezelf, in jouw verhalen. Ik ben volop aan het zoeken naar informatie en eventueel medicatie of supplementen. Vele groetjes uit België. Ik zal zeker je boeken raadplegen! Daaag! Joke

Schrijf een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s